Over X/OS


X/OS offices

X/OS Experts in Open Systems is in 1994 opgericht met als doel het leveren van state-of-the-art oplossingen die zijn gebaseerd op UNIX en Open Source software. In 1994 was onze primaire doelstelling het leveren van topkwaliteit technische expertise, zowel aan grote als aan kleine bedrijven. Sindsdien hebben we een zeer groot aantal projecten succesvol afgerond, in duur variërend van een aantal dagen tot een aantal maanden. Het succes van elk afzonderlijk project is te danken aan onze technisch hooggekwalificeerde medewerkers. Stuk voor stuk mensen met een zeer diepgaande kennis van UNIX, sommigen zelfs met meer dan 20 jaar hard-core UNIX ervaring.

We hebben onze activiteiten inmiddels uitgebreid met, naast consulting:

We bouwen elke oplossing op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid - van de eerste tot de laatste stap. Door het gebruik van uitsluitend open standaarden garanderen wij dat onze produkten perfect samenwerken met zowel uw huidige als uw toekomstige IT-investeringen.

Bij het merendeel van onze projecten kiezen wij voor Linux® als besturingssysteem. Wij werken continu aan het bijhouden en uitbreiden van onze Linux-kennis. Dit wordt nog eens onderstreept door onze actieve rol binnen de internationale Linux-gemeenschap. Hiervan is de firewall-software in de Linux-kernel, die wij tot en met Linux versie 2.0 hebben ontwikkeld en onderhouden, slechts één voorbeeld.

1-8-2011 - X/OS is verhuisd!

X/OS is verhuisd naar een nieuw kantoor, maar blijft op het Amsterdamse Science Park.

More...